MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Piecz warzywa przez godzinę w temperaturze 200 stopni....
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Pieczone, zimowe warzywa na obiad lub kolację. Chrupiąca, zdrowa przekąska na chłodne dni. Sos, który do nich robię, jest obłędny!

Piecz warzywa przez godzinę w temperaturze 200 stopni. Przykryj je płachtą papieru do pieczenia, aby się nie przypiekły.

Zobacz również

Rodowicz komentuje Opole! Gorzka krytyka: "Bo się uduszę..."

O TYM SIĘ MÓWI
Rodowicz komentuje Opole! Gorzka krytyka: "Bo się uduszę..."

Spotkanie z ministrą i kandydatką do Parlamentu Europejskiego w Busku [ZDJĘCIA]

Spotkanie z ministrą i kandydatką do Parlamentu Europejskiego w Busku [ZDJĘCIA]

Polecamy

Zakaźna choroba wykryta na pokładzie samolotu! Wypatruj objawów do 7 czerwca

Zakaźna choroba wykryta na pokładzie samolotu! Wypatruj objawów do 7 czerwca

300 zł na dziecko. Lepiej nie przegap tego ważnego terminu!

300 zł na dziecko. Lepiej nie przegap tego ważnego terminu!

Sałatka z paluszkami krabowymi. Lekka i wyrazista, idealna na imprezę

Sałatka z paluszkami krabowymi. Lekka i wyrazista, idealna na imprezę