MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie barszczu zacznij od umycia i obrania...
fot. Katarzyna Puczyńska

Najsmaczniejsza zupa na Wielkanoc. Wypróbuj przepis mojej babci na domowy barszcz biały. Tajemnica smaku tkwi w jednym szczególe

Biały barszcz. Krok 1

Przygotowanie barszczu zacznij od umycia i obrania wszystkich warzyw. Kiełbasę opłucz zimną wodą i ponakłuwaj w kilku miejscach za pomocą wykałaczki.

Zobacz również

Zmarł harcmistrz Jerzy Jakimów, były dyrektor OSiR w Tarnobrzegu

Zmarł harcmistrz Jerzy Jakimów, były dyrektor OSiR w Tarnobrzegu

Festyn Rodzinny w wodzisławskim Radlinie II. W głównej roli gołębie pocztowe

Festyn Rodzinny w wodzisławskim Radlinie II. W głównej roli gołębie pocztowe

Polecamy

To najbardziej soczysta pierś z kurczaka, jaką zrobisz. Ważna jest panierka

To najbardziej soczysta pierś z kurczaka, jaką zrobisz. Ważna jest panierka

Widzisz u siebie takie zmiany na skórze? To ryzyko rozwoju złośliwego czerniaka

Widzisz u siebie takie zmiany na skórze? To ryzyko rozwoju złośliwego czerniaka

Jak zmienia się podejście Polaków do planowania wakacji?

Jak zmienia się podejście Polaków do planowania wakacji?